torstai 1. helmikuuta 2018

Erään postimerkkeilijän muotokuva kertoo 30-vuotisesta filateliaharrastuksestaErään postimerkkeilijän muotokuva – Filatelistina 30 vuotta kertoo siitä, miten eräästä postimerkkeilijästä on tullut filatelisti ja kuinka hänen harrastuksensa on kehittynyt nuorisofilateliasta blogien maailmaan. Kirjassa kerrotaan muun muassa hänen artikkeleistaan postimerkki- ja keräilylehdissä, hänen näyttelytuloksistaan ja merkittävimmistä hänen saamistaan filateelisista tunnustuksista sekä joistain erään postimerkkeilijän ajatuksista koskien filatelian kehittämistä.

Erään postimerkkeilijän muotokuva valottaa sitä, mitä kirjan kirjoittaja on filatelian hyväksi tehnyt ja mitä hän on filatelialta saanut. Eräs postimerkkeilijä on ollut filatelisti jo 30 vuotta, vuodesta 1987 vuoteen 2017, eikä filateliaharrastukselle näy loppua.

Teoksen kirjoittaja on Aapo Korte. Korte on janakkalalainen filatelisti, joka on keskittynyt postihistorian keräämiseen ja tutkimiseen sekä postikorttien keräilyyn. Hän sai kipinän postimerkkeilyyn 12-vuotiaana, kun joululahjojen joukossa oli aloittelevan postimerkkeilijän pakkaus.

Kirja on BoD:n (Books on Demand) kautta julkaistu omakustanne. E-kirjana toteutettu teos on saatavilla tai lainattavissa ainakin seuraavilta verkkosivustoilta: Adlibris, amazon.co.uk, Google Play, iBooks, Kobo ja Scribd.

Erään postimerkkeilijän muotokuva – Filatelistina 30 vuotta -kirjan ISBN-tunnus on 9789515684431.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti