sunnuntai 8. heinäkuuta 2018

Suomen Filatelistiliiton kotisivut nyt osoitteessa www.filatelisti.fi


Suomen Filatelistiliiton kotisivut on uudistettu ja ne ovat siirtyneet uuteen osoitteeseen. Filatelistiliiton verkkosivut löytyvät nyt osoitteesta www.filatelisti.fi. Valitettavasti uusista sivuista ei ole merkittävästi tiedotettu; ainakaan Filatelia-Uutiset ei ole erikseen saanut minkäänlaista tiedotetta asiasta, vaikka Filatelistiliitossa ollaan varmasti tietoisia tästä postimerkkilehdestä ja blogista. Lisäksi uusien sivujen perusteella Suomen Filatelistiliitto ei ole vieläkään siirtynyt sosiaaliseen mediaan.

Hyvää uusissa kotisivuissa on selkeämpi ja houkuttelevampi ulkoasu sekä heti etusivulla näkyvät ajankohtaiset uutiset ja tulevat keräilytapahtumat. Toivottavasti uusien sivujen päivitystahti paranee vanhoihin sivuihin verrattuna, jotta tiedot pysyvät ajantasaisina. Positiivista on myös se, että linkki palautelomakkeeseen ja yhteystietoihin on sivuston ylälaidassa, jolloin ne ovat helposti kenen tahansa löydettävissä. Sivuston ylälaidassa on myös Liity jäseneksi -linkki; huono puoli on se, että linkin takaa löytyvällä sivulla ei kerrota, mitä jäsenyys maksaa ja mitkä ovat Filatelistiliiton jäsenedut.

Suomen Filatelistiliiton uudet kotisivut ovat askel parempaan suuntaan, mutta sivuille kaipaisi enemmän mattimeikäläisille suunnattua tietoa. Erityisen tärkeää olisi, että Filatelistiliitto siirtyisi jo vihdoin käyttämään edes yhtä sosiaalisen median kanavaa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti