sunnuntai 25. maaliskuuta 2018

Kansallinen Kesfila-postimerkkinäyttely avaa ovensa kahden viikon päästä


Jyväskylässä järjestetään kansallinen Kesfila 2018 -postimerkkinäyttely noin kahden viikon päästä. Postimerkkinäyttelyn lisäksi Jyväskylän Paviljongissa pääsee 7.–8. huhtikuuta tutustumaan Antiikki-, Hyvinvointi- ja Kädentaitomessuihin.


Keski-Suomen Filatelistiseuran järjestämässä näyttelyssä on monipuolinen arvosteluosasto. Mestariluokassa on mukana neljä kokoelmaa: Jeffrey Stonen Suomen malli 1875, Pentti Wariksen Suomen malli 1889, Tuomo Koskiahon Viro 1918–1941 ja Risto Pitkäsen Suomen postihistoria UPUun saakka.

Arvosteluosaston suurimmat luokat ovat perinteisen filatelian luokka ja postihistorian luokka. Lentopostiluokassa on kaksi kokoelmaa. Leimamerkkiluokassa ja maksimifilatelian luokassa on kummassakin yksi kokoelma. Muut luokat ovat aihefilatelian luokka, avoin filatelia ja postikorttiluokka.

Kaiken kaikkiaan Kesfila 2018 -näyttelyssä on yli 400 kehystä kokoelmia. Postimerkkinäyttelystä on enemmän tietoa Keski-Suomen Filatelistiseuran Internet-sivuilla osoitteessa www.kesfila.net/kesfila.

Lähde:
Keski-Suomen Filatelistiseura ry: https://www.kesfila.net/kesfila ja luettelo näyttelykokoelmista (25.3.2018)

Kuva:
Kesfila 2018 -näyttely

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti