torstai 28. joulukuuta 2017

Vuosi 2017 tullaan muistamaan Finlandia-näyttelystä


Vuoden 2017 merkittävintä filateelista antia Suomessa oli Finlandia 2017 -näyttely. Kansainvälinen postimerkkinäyttely järjestettiin Tampereella 24.–28. toukokuuta. Näyttelyn tarjontaan ja tunnelmiin voi näin jälkikäteen tutustua esimerkiksi verkko-osoitteessa www.finlandia2017.fi.

Finlandia 2017:stä teki merkittävän erityisesti se, että suomalaisen nuorisofilatelian edistämiseen panostettiin sekä ennen näyttelyä että itse näyttelyssä. Aika näyttää, kannattiko panostus, mutta ainakin yritystä oli. Finlandia 2017 oli monella tapaa postimerkkeilyn juhlaa!

Merkillisessä seikkailussa lapset ja nuoret pääsivät kokeilemaan postimerkkeilyssä tarvittavia taitoja, kuten postimerkkien liotusta ja eri maiden ensimmäisten postimerkkien tunnistamista. Kuvia Merkillisestä seikkailusta:
Finlandia 2017 -näyttelyn nuorisofilatelian luokka oli erittäin kovatasoinen. Yhden kullan, neljän suuren kullatun hopean ja 11 kullatun hopean lisäksi jaettiin kahdeksan suurta hopeaa, kuusi hopeaa ja kolme hopeoitua pronssia. Kuvia nuorisofilatelian luokan kokoelmista:
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti