perjantai 24. marraskuuta 2017

Tavastforum-kerhot edistävät filateliaa Kanta-Hämeessä, Etelä-Pirkanmaalla ja Pohjois-Uudellamaalla


Tavastforum-kerhot ovat postimerkkikerhoja, jotka edistävät filateliaa lähinnä Kanta-Hämeessä, mutta myös Etelä-Pirkanmaalla ja Pohjois-Uudellamaalla. Kyseessä on seitsemän kerhon tiivis yhteistyö, jonka näkyvin muoto on yhteinen Tavastforum-lehti.

Kantahämäläisiä postimerkkikerhoja ovat Hämeenlinnan Postimerkkikerho, Janakkalan Postimerkkikerho, Forssan Filatelistikerho ja Riihimäen Postimerkkeilijät. Etelä-Pirkanmaalla vaikuttavat Toijalan Postimerkkeilijät ja Valkeakosken Filatelistit. Pohjois-Uudeltamaalta mukana yhteistyössä on Hyvinkään Postimerkkikerho.

Tavastforum-kerhoilla on syytä juhlaan: Hämeenlinnan Postimerkkikerho täytti tänä vuonna 80 vuotta, Valkeakosken Filatelistit 70 vuotta ja Hyvinkään Postimerkkikerho 50 vuotta. Ensi vuonna Riihimäen Postimerkkeilijät saavuttaa kunnioitettavan 70 vuoden iän. Kuvassa on Hämeenlinnan Postimerkkikerhon 80-vuotishistoriikki sekä kerhon 80-vuotisjuhlamitali, jonka sai tänä syksynä 33 henkilöä.

Tavastforum-kerhot järjestävät säännöllisesti erilaisia postimerkkitapahtumia, joista seuraavat ovat Torpalla tavataan -keräilytapahtuma Hämeenlinnassa Idänpään Torpalla (27.1.2018 klo 10-15), Riihimäen Postimerkkeilijöiden 70-vuotisjuhlanäyttely Riihimäellä Hyrian tiloissa (24.–25.2.2018) sekä keräilytapahtuma Forssassa Järjestöjentalossa (31.3.2018 klo 9-15).

Tarkempaa tietoa Tavastforum-postimerkkikerhojen toiminnasta saat esimerkiksi ottamalla yhteyttä Filatelia-Uutisten toimitukseen: postimerkkeilija(at)gmail.com. Hämeenlinnan Postimerkkikerhon tunnuslausetta mukaillen: Kannattaa kuulua postimerkkikerhoon!

Lähde:
Tavastforum-lehti 4/2017, nro 24

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti