torstai 30. marraskuuta 2017

Kansallinen Kesfila-postimerkkinäyttely Jyväskylässä 7.–8.4.2018


Kansallinen postimerkkinäyttely Kesfila 2018 järjestetään Jyväskylän Paviljongissa 7.–8. huhtikuuta, lauantaina ja sunnuntaina. Samanaikaisesti Jyväskylän Paviljongissa on myös Kädentaito-, Hyvinvointi- ja Antiikkimessut. Paviljongissa on näin kokonaisvaltainen iso messutapahtuma koko perheelle. Kiinnostavaa katsottavaa ja tutustuttavaa on molempina päivinä. Kannattaa tulla koko perheen voimin Jyväskylän Paviljonkiin!


Paviljongissa on ollut jo useita postimerkkinäyttelyitä, esimerkiksi viime vuonna pohjoismainen Nordia 2016. Paviljonki sijaitsee oivallisesti matkakeskuksen (rautatie- ja linja-autoasema) vieressä. Lisäksi omalla autolla tulijoille on Paviljongin yhteydessä erittäin hyvät pysäköintitilat. Laadukkaita ja viihtyisiä hotelleja ja ravintoloita löytyy aivan lähietäisyydeltä. Kahvi- ja ruokailutila on samassa rakennuksessa.

Näyttely neuvottelee parhaillaan hotellivarauksista ja ne tulevat näkyville heti neuvottelujen päätyttyä näyttelyn nettisivuille www.freewebs.com/kesfila. Hotellihuoneet kannattaa varata ajoissa, koska samaan aikaan on edellä mainitut Antiikki-, Hyvinvointi- ja Kädentaitomessut, joihin pääsee Kesfila 2018 -näyttelyn kanssa samalla pääsylipulla. Messuille osallistujat tulevat ympäri Suomea ja he varmasti täyttävät lähihotellit heti osallistumispäätöksensä jälkeen omilla huonevarauksillaan. Varaa siis huoneesi ajoissa.

Keski-Suomen Filatelistiseuran 80-vuotisjuhla sijoittuu samaan viikonloppuun ja se näkyy näyttelypaikalla sekä lauantain palkintojenjakotilaisuudessa.

Kansallisissa näyttelyissä on ollut taukoa Lapoex 2015 -näyttelystä alkaen. Nordia 2016 ja upea Finlandia 2017 on nähty ja niistä on saatu hyviä vinkkejä oman kokoelman kehittämiseen tai oman uuden kokoelman rakentamiseen.

Nyt on erinomainen tilaisuus tuoda oma kokoelma Kesfila 2018 -näyttelyyn, joka on vuoden ainoa kansallinen näyttely. Nyt kannattaa aloittaa oman kokoelman viimeistely näyttelykuntoon ja tehdä päätös osallistumisesta tähän kansalliseen näyttelyyn. Nyt kerkeää vielä hyvin myös tehdä päätöksen uuden kokoelman rakentamisesta, sillä ilmoittautumisaikaakin on vuoden loppuun saakka.

Aikaa on tämän blogitekstin ilmestymisestä reilusti niin ilmoittautumiseen kuin kokoelman rakentamiseen tai viimeistelyyn. Tässä ajassa kokoelma ehtii hyvin valmistua ja siihen saa mahdollisesti vielä hankittua muutaman lisäkohteenkin mukaan. Myös kavereiden kanssa pystyy hyvin vielä hiomaan kokoelmaansa entistäkin ehommaksi. Kansallinen näyttely on hyvä askel kokoelman kehittämiseen ja kehittymiseen.

Lähde ja teksti sekä kuva:
Kesfila 2018 -näyttely

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti